arrow_upward arrow_upward

Informativna radionica za otvorene natječaje za tipove operacija 6.3.1. i 6.1.1.

„Grad Novalja u suradnji s poduzećem Poslovni biro Pbiro d.o.o. iz Rijeke (www.pbiro.hr) organizira Informativnu radionicu za otvorene natječaje za tipove operacija 6.3.1. i 6.1.1. koja će se održati u utorak, 09. studenoga u 12:00 sati, u dvorani PC Ragan, Čiponjac Sjever 3, 53291 Novalja.

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je dana 12. listopada 2021. godine Natječaj za provedbu tipa operacije 6.3.1 »Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava« i Natječaj za provedbu tipa operacije 6.1.1 »Potpora mladim poljoprivrednicima«.

Putem Natječaja za provedbu tipa operacije 6.3.1. mala poljoprivredna gospodarstva mogu ostvariti 15.000 eura uz 100% intenziteta potpore.

Putem Natječaja za provedbu tipa operacije 6.1.1. mladi poljoprivrednici od 18 do 40 godina mogu ostvariti 50.000 eura uz 100% intenziteta potpore.

Kako bi se omogućio lakši pristup informacijama te znanju o mogućnostima i prilikama razvoja poslovanja uz sredstva iz EU fondova, održati će se radionica koja obuhvaća sljedeće teme:

1. Natječaj za tip operacije 6.3.1 »Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava«
– Prihvatljivost prijavitelja,
– Prihvatljivost aktivnosti/troškova,
– Dokumentacija za podnošenje Zahtjeva za potporu,

2. Natječaj za tip operacije 6.1.1 »Potpora mladim poljoprivrednicima«
– Prihvatljivost prijavitelja,
– Prihvatljivost aktivnosti/troškova,
– Dokumentacija za podnošenje Zahtjeva za potporu,

3. Pitanja i rasprava
Održavanje radionice sufinancira Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj, te je prisustvovanje radionici besplatno.
Prijava na radionicu je obavezna i to putem maila na e-adresu poduzetnik@pbiro.hr ili telefonski na 051/452-600.
Rok prijave je do 08. studenoga do 12 sati ili do popunjenja kapaciteta grupe.

S obzirom na preporuke SCZRH, ograničen je pristup radionicama na maksimalno 20  osoba. Dvorana je prilagođena novim mjerama SCZRH, te omogućava održavanje razmaka od 2 metra. Prostor će biti opremljen sredstvima za dezinfekciju ruku i redovno prozračivan. Molimo da sa sobom ponesete zaštitne maskice.

Trajanje radionice je maksimalno 1 sat i 30 minuta. Nakon održane radionice, sudionicima radionice savjetnici PBIRO-a stajati će na raspolaganju i za individualno savjetovanje.

Sve dodatne informacije o radionici dostupne su na tel. 051/452-600 i/ili e-mail: poduzetnik@pbiro.hr.“