arrow_upward arrow_upward
Image Alt

Programi inkubacije

Program predinkubacije

Program predinkubacije namijenjen je svim fizičkim osobama koje razmišljaju o realizaciji poslovne ideje i pokretanju vlastitog posla. U Poduzetničkom centru Ragan mogu pronaći sve potrebne informacije, stručne savjete i uključiti se u edukaciju. Ukratko, saznati kako ostvariti svoje poduzetničke snove.

Program inkubacije

Program inkubacije namijenjen je poduzetnicima početnicima te ima za cilj dovesti poduzetnika do faze stabilnog poslovanja te mogućnosti napredovanja, daljnjeg rasta i razvoja. Kako bi poduzetnik ušao u program inkubacije treba biti upisan u odgovarajući registar, maksimalno tri godine od dana podnošenja prijave.  Poduzetnik početnik je pravna ili fizička osoba koja samostalno i trajno obavlja gospodarsku djelatnost radi ostvarivanja dobiti, odnosno dohotka.

Program postinkubacije

Program  postinkubacije namijenjen je poduzetnicima koji se nalaze u kasnijoj fazi rasta i razvoja, odnosno pravnim ili fizičkim osobama koje samostalno i trajno obavljaju gospodarsku djelatnost radi ostvarivanja dohotka, odnosno dobiti na tržištu. Poduzetnik treba biti upisan u odgovarajući registar u razdoblju dužem od tri godine od dana podnošenja prijave na javni poziv. Programom se potiče razvoj novih projekata i suradnja između poduzetnika.